Admitere licență

Admitere licență – 2023

În anul 2023, admiterea în UPB se face printr-un concurs bazat pe 3 probe (P1, P2 și P3). Pentru concursul de admitere se organizează succesiv trei sesiuni:
Sesiunea I – Admitere anticipată (concurs cu probe scrise sau concurs de dosare)
Sesiunea II – Admitere (concurs cu probe scrise sau concurs de dosare)
și, acolo unde este cazul, Sesiunea III – Admitere-completare (concurs de dosare)

Fiecare dintre sesiunile de admitere are trei faze, după cum urmează:
Faza I – Înscriere la sesiunea curentă
Faza II – Admitere preliminară (Etapa I)
Faza III – Admitere – Etapa II – Validare, confirmare, participare la glisare* (opțional), înscriere în anul I și înmatriculare
Pentru obținerea statutului de candidat admis, înscris și înmatriculat în anul I, parcurgerea tuturor fazelor din respectiva sesiune este obligatorie.

  • Opțional, la latitudinea fiecărui candidat care la sfârșitul Fazei II din sesiunea curentă a fost declarat admis preliminar sau preliminar în așteptare.
    ** Pentru candidații care vizează participarea la concurs în Sesiunea II pe (/și pe) un loc subvenționat de la buget pentru școlarizarea în beneficiul Serviciului Român de Informații (SRI), există o etapă de înscriere și selecție preliminară (vezi detalii aici). Candidații interesați se vor înscrie în procesul de selecție prin transmiterea unui CV la adresa de mail hr.tehnic@sri.ro (cu titlul „Licență UPB Nume prenume”), până cel târziu pe data de 1 martie 2023.
Scroll to Top